Website
https://www.bewegin.nl

About Bewegin

Bij Bewegin zijn we continu op zoek naar ambitieuze talenten. Nieuwsgierige en positief ingestelde starters die steeds verder willen komen. Sta jij te popelen om je loopbaan meteen te beginnen én je volop te blijven ontwikkelen? Dit is je kans om direct bij ons te solliciteren.

Het begin van je loopbaan als consultant of organisatieadviseur kan knap lastig zijn. Juist als je ambitieus bent. Gelukkig is er een ideale route: Bewegin.

Met Bewegin kies je voor een bijzonder traineeship. Je gaat direct aan de slag bij de opdrachtgever en draait mee in een zeer compleet ontwikkeltraject. In twee jaar ontwikkel jij je zo tot junior organisatieontwikkelaar – een veelzijdige professional, klaar voor de volgende stap.

Steeds meer talenten ontdekken dat ons programma vol uitdaging, training, coaching en blijvende begeleiding een flinke boost geeft aan persoonlijke en professionele groei.

Wat is Bewegin?

Blijven leren. Steeds slimmer worden. Dat is wat organisaties én talenten verder brengt. Bewegin laat ze elkaar versterken. Door werk beter te organiseren. En door ambitieuze talenten op te leiden, te coachen en ze te blijven begeleiden.

Samen met talenten zoals jij helpen we organisaties om zich doorlopend te verbeteren. Wij door slim om te gaan met jouw plek binnen de organisatie en door jou te blijven ondersteunen. En jij door je werk goed te doen, je te ontplooien en je te blijven ontwikkelen. 

Kom in Bewegin!

We horen graag van je – meld jezelf vandaag nog bij ons aan. Wil je meer weten over Bewegin? Aarzel dan niet!

Kies hier hoe we jou kunnen helpen.